Βαθμολογία

Συγκίνηση και στο εξάστερο δείπνο

Μια αξέχαστη βραδιά σαν τη χθεσινή, είχε τον επίλογο που της άρμοζε… Δείπνο στη VIP Lounge του ΟΑΚΑ παρέθεσε στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Σκιά» το πλήγμα με Μποχωρίδη. 

Ήταν μια βραδιά που έμεινε στην ιστορία. Όχι, δεν πρόσφερε έναν ακόμη τίτλο στον Παναθηναϊκό, ούτε καν κάποια αξιοσημείωτη νίκη, ωστόσο συνέδεσε άψογα το ένδοξο παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και τίμησε πολλά από εκείνα τα πρόσωπα που έκαναν την ομάδα να φέρει με περηφάνια έξι αστέρια στη φανέλα της. 

Η συγκινητική χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ, που περιλάμβανε τη «βάπτιση» του Τάφου του Ινδού με το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου και τη βράβευση πέντε σύγχρονων θρύλων της ομάδας, μέχρι αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας αλλά και του νέου ρόστερ, ολοκληρώθηκε όπως άρμοζε στην περίσταση. 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσαν δείπνο στα τιμώμενα πρόσωπα μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Παρτιζάν, στη VIP Lounge του ΟΑΚΑ. Η συγκίνηση από τη φιέστα έδωσε τη θέση της σε πολλές ιστορίες από το παρελθόν και χαμόγελα, αφού οι παρευρισκόμενοι είχαν πολλά να θυμηθούν. 

Μοναδική πλην όμως μεγάλη «σκιά» στη χθεσινή μέρα ήταν ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 21χρονος γκαρντ υπέστη κάταγμα περόνης και υπολογίζεται να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη του 2015 ή τις αρχές του 2016. Ο νεαρός άσος είχε δουλέψει πολύ το καλοκαίρι στην ατομική του βελτίωση και ήλπιζε σε μια καλύτερη δεύτερη χρονιά με το «τριφύλλι», ωστόσο πλέον θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει δυνατός και να κερδίσει θέση στο rotation.