Βαθμολογία

Παρουσίασαν παίκτες και τεχνικό τιμ στον ΟΦΗ

Τέσσερις ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και σε εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη (23/9) η διοίκηση του ΟΦΗ παρουσίασε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί των Ηρακλειωτών, το κλίμα ήταν οικογενειακό και εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής ο πρόεδρος Αντίπας Σηφάκης είπε: «Θέλουμε δίπλα μας τους φωνακλάδες οπαδούς του ΟΦΗ ώστε να είναι στο πλευρό της ομάδας και με την ιαχή “ΟΦΗ” να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλω να πω ότι έχουμε άριστη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα που ενδεχομένως και αύριο να κλείσουν».

Από την πλευρά του, ο Μουράτ Σεροπιάν εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα που «χτίζει» είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή πολύ κοντά σε αυτό που είχε σχεδιαστεί από την αρχή.

«Πηγαίνοντας προς την έναρξη του πρωταθλήματος είχαμε πει με τον Γιώργο Βλαστό ότι τα φιλικά παιχνίδια θα ήταν ένα κριτήριο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, από πλευράς απόδοσης, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Συμπληρώνουμε σχεδόν δύο μήνες. Έχει γίνει μια σκληρή προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που σχεδιάσαμε στην αρχή. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, έμπειρους και παιδιά από την Κρήτη δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα. Συνδυάζουμε την εμπειρία, το νεαρό της ηλικίας, την εντοπιότητα και το αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.