Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο Δ. Καμμένος

Προτού προλάβει να στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής του κατά την ορκωμοσία του ως υφυπουργός Υποδομών, ο Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Ουσιαστικά αποδέχθηκε την προτροπή του επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος μετά το σάλο που προκλήθηκε για συγκεκριμένη υπουργοποίηση, κάλεσε τον συνονόματού του να αποχωρήσει.

Ο Δ. Καμμένος ενημέρωσε για την απόφασή του μέσω ανακοίνωσης το βράδυ της Τετάρτης (23/9) τονίζοντας πως παραιτείται για την ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει η ανακοίνωσή του.