Βαθμολογία

Ο Ελευθέρογλου «καθάρισε» για το Αβέρωφ

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε το Αβέρωφ απέναντι στην Αμυγδαλέα με σκορ 1-0, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στα πλαίσια της 3ης φάσης της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αρχικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο να βλέπουμε περισσότερο μονομαχίες στο κέντρο. Η Αμυγδαλέα, απείλησε πρώτη, όταν στο 7ο λεπτό, ο Γιάννης Μαυρουδής δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο όμως βρήκε στην ρίζα του δοκαριού της εστίας του Μάνου.

Παρ’ όλα αυτά, το Αβέρωφ, ήταν που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 18ο λεπτό, ο Γιώργος Ελευθέρογλου, κατάφερε να σημειώσει το 1-0, για την ομάδα της Λάρισας, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Αμυγδαλέας πίεσε, προσπαθώντας να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, μιας και οι αντίπαλοί τους, είχαν αφήσει αρκετούς ανοιχτούς χώρους μέσα στο γήπεδο στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν.

Παρ’ όλα αυτά, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα στην συνέχεια της αναμέτρησης, με την ομάδα της Λάρισας να είναι τελικά αυτήν που πήρε την νίκη και παράλληλα την πρόκριση.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Μάνος, Τάχος (82’ Καραλής), Μούτσιος, Ελευθέρογλου Γ., Ντελόπουλος, Γκουτσιούδης, Χατζής Κ., Σιαμαντούρας, Τσούτσας (77’ Γιώργης), Σχοινάς (87’ Κουτσάκης), Κωφός.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Μαυρουδής Αντ. (52’ Σερακιώτης), Ανδριανόπουλος, Παπακωστούλης, Πρίφτης, Βαΐτσης (85’ Σιούτας Δ. του Σ.), Τσιτουρτζής (71’ Ευαγγελούλης), Σιούτας Δ. του Β., Μαυρουδής Ι., Κυριάκος, Πίρε.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Γκανάτσιου, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης