Βαθμολογία

Μπήκαν αποφασιστικά και το πήραν τα Βούναινα

Τα Βούναινα κέρδισαν με σκορ 2-3 τις Νέες Καρυές/Ολύμπικ, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας.

Το παιχνίδι, ήταν απολαυστικό όπως φανερώνει και το σκορ, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνουν αρκετά τέρματα.

Μόλις στο 30ο λεπτό, ο Σάββας Χατζηλιάδης, άνοιξε το σκορ για τα Βούναινα, σημειώνοντας το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, απάντησε με την αρχή του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, όταν ο Ζαχαριάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, τα Βούναινα πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν στο 65’ κέρδισαν πέναλτι για χέρι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σταύρος Τσαπράζης, κάνοντας το 1-2, ενώ ο Γιώργος Τσανάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 στο 70ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 2-3, με τον Σπανό στο 85ο λεπτό, που διαμόρφωσε παράλληλα και το τελικό σκορ του αγώνα.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Σιδέρης, Σέντζας, Ζαχαριάς, Περδίκης, Τσουρής, Μήλιος (75’ Πιστόλας), Χατζής (46’ Σπανός), Μανώλης, Τσινούδης, Κανάκης (80’ Πράπας).

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Γ., Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Μαρβατάι (85’ Τικταπανίδης), Τσανάς, Τσαπράζης Κ., Χατζηλιάδης Σ. (88’ Κοκκάλας).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Καραθάνος, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης