Βαθμολογία

«Καθάρισε» στην επανάληψη το Βλαχογιάννι

Ένα όμορφο ματς μιας και που η μέρα ήταν ηλιόλουστη έγινε στο γήπεδο του Βλαχογιαννίου, που χρησιμοποιήθηκε ως έδρα του Δαμασιακού αφού ακόμη το γήπεδο της ομάδας δεν είναι έτοιμο.

Αποστολή στο Βλαχογιάννι: Βάσω Γκατζούλη

Το Βλαχογιάννι κατάφερε στην επανάληψη να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στο τελικό 0-3. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ πάθος, δύναμη και για τις δύο ομάδες με την γηπεδούχο να στέκεται καλύτερα. Στην επανάληψη το Βλαχογιάννι μπήκε πολύ δυνατά, την ευνόησε και το γεγονός πως έλειπαν βασικοί παίκτες του Δαμασίου και αγωνίστηκαν αρκετοί «μικροί». Σε διάστημα δέκα λεπτών η Δόξα κατάφερε να δώσει εύρος στη νίκη της.

Η ομάδα του Βλαχογιαννίου φάνηκε πως ήθελε πάρα πολύ να πάρει την πρόκριση και δίκαια τα κατάφερε. Το Δαμάσι στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την ομάδα του Δαμασιακού ξεχώρισε ο Λέτσιος Στέλιος ο οποίος είναι 17 ετών, επίσης για την Δόξα ο γιος του έμπειρου Βρασίδα, ο νεαρός Δημήτρης (14 ετών) που ήρθε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχοντας πάρει σημαντικές εμπειρίες. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες και το χάρηκαν με το παραπάνω. Η διαιτησία κρίνεται πολύ καλή.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 28’ όταν ο Ζηρδέλης βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών και στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο 30’ για τους γηπεδούχους όταν έξοχα ο Λόλας πέρασε την άμυνα, με υπερένταση ο Ξεσφίγγης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 35’ ο Λέτσιος Σ. έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών, το ριμπάουντ πήρε ο Καρακάνος και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 55’ όμορφα πήρε την κεφαλιά ο Σουφχάρας η μπάλα όμως κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά καταχτυπημένο κόρνερ από τον Βρασίδα, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 64’ όμορφη ασίστ από τον Πατσιωτό στον Μήσιο Ν. ο οποίος πλαγιοκόπησε την άμυνα του Δαμασίου και έκανε το 0-2. Στη συνέχεια δύο καλά σουτ του νεαρού Κοντοθανάση Δημήτρη, εξουδετέρωσε όμως ο έμπειρος Μαστοροδήμος.

Στο 68’ ωραίο κόρνερ εκτέλεσε ο μικρός Κοντοθανάσης και ο Σουφχάρας με κεφαλιά έκανε το τελικό 0-3. Στο 82’ τελευταία καλή στιγμή για το Βλαχογιάννι, σουτ δυνατό του Αλεξίου κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Τσακνάκης (60’ Αυλογιάρης), Μουσιάρης Θ., Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Γανός, Γεωργαντζάς, Λόλας (46’ Λέτσιος Α.), Λέτσιος Σ. (66’ Ανδρέου), Μπουκουβάλας, Λούτσος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφίγγης, Μήσιος Δ., Μπουζάκας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Αλεξίου, Κοντοθανάσης Β. (75’ Κοντοθανάσης Δ.), Ζηρδέλης (80’ Γεωργούλης), Πατσιωτός (75’ Κοκόμπελης), Αθανασούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Χασιώτης.