Βαθμολογία

«Άστραψε» στην παράταση

Έπρεπε να φτάσει στην παράταση η Αστραπή Νέας Πολιτείας, για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Πελασγιώτιδας και να σκοράρει, παίρνοντας την νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στα πλαίσια της 3ης φάσης του θεσμού.

Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τσακμακίδη, είχαν αμέτρητες ευκαιρίες να σκοράρουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει με το ισόπαλο 0-0 και να πάει στην παράταση.

Μάλιστα, οι πορτοκαλί, είχαν και ένα δοκάρι, όταν στο δεύτερο μέρος, ο Σπανός το σημάδεψε σε μια προσπάθειά του. Τελικά, το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου ο Σπανός σημείωσε το 0-1, στο 98ο λεπτό, χαρίζοντας την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Μιχαήλ, Τέλιος, Τσέλα (80’ Αβδουλάς), Κατράνας, Δόλγηρας, Νινόπουλος (65’ Λαζαρίδης), Δαμασιώτης, Αναστασίου, Κιος Σ., Τεκέδης (46’ Τσαβαλιάς).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Παππάς (10’ Μπατζέλας, λ.τ.), Σουλτούκης (75’ Καλτσάς), Μολάς, Σπανός (105’ Καρατζιώλης), Κοταρέλας, Αποστόλου.

Διαιτητής: Τσακνάκης Βοηθοί: Μπουρονίκος, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης