Βαθμολογία

Με μια ροπαλιά στην επόμενη φάση

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας, με σκορ 0-1 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας μέσα στην έδρα της Γλαύκης, απέναντι στην τοπική Δάφνη, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, για την 3η φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, δεν είχαν την ουσία, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να βρει δίχτυα στο 43ο λεπτό, όταν ο Ταστεμερίδης σημείωσε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο, πέρα από ένα τέρμα που πέτυχε η Γλαύκη στις καθυστερήσεις με τον Καραχάλιο, το οποίο όμως ακυρώθηκε ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με το σκορ στο 0-1, που έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας.

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Σμυρλής (46’ Τσιώλης), Αλεξανδρής, Υφαντής, Ντουρουντάκης, Βεργής (65’ Σπανούλης), Κολιοφούτης (80’ Μπιρόλ), Μπατζογιάννης, Τσιώμης, Φώτου.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Μπακαρός, Λαβαντσιώτης (46’ Παπαδάμος), Μπαλαμώτης, Λιάκος, Μπάμης, Γουργιώτης, Ταστεμερίδης (75’ Αρχοντής), Κατσιαρός, Μαυρομάτης, Φιλίππου, Ζαφείρης (75’ Πατσιούρας).

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Νατσιούλας, Γκόγκος.

Γιώργος Μητσιούλης