Βαθμολογία

«Ίδρωσε» αλλά τα κατάφερε ο Αμπελωνιακός

Με γκολ του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Γκόλτσου, ο Αμπελωνιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 της ομάδας του Μαυροβουνίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετή ζέστη στο πρώτο μέρος. Σε γενικές γραμμές η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και το θέαμα ήταν μέτριο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως διαθέτουν μια δυνατή και έμπειρη ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Από την άλλη ο Αμπελωνιακός διαθέτει ένα καινούριο σύνολο με πολλά νέα παιδιά που σίγουρα θα χρειαστεί το χρόνο του μέχρι να καταφέρει να φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να πιέζουν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση.

Στο 33’ σουτ του Ρόκα, μπλόκαρε ο Κιόρογλου. Στο 42’ κόρνερ ο Συκιώτης, πήρε την κεφαλιά ο Γκόλτσος και από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 47’ ο Γερμάνης έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο τελευταίος μπλόκαρε. Στο 58’ ο Κοτούλας έκανε το σουτ αρχικά, απέκρουσε ο Κιόρογλου και στην επαναφορά ο Ρόκα έκανε νέο σουτ που πέρασε άουτ. Στο 90’ από φάουλ, ο Μπάγκας Αρσένης δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε. 

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Τατσέλος, Ευαγγέλου, Χασιώτης, Μαντζαφούλης, Παλαμίδας, Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας, Τζίκα (47’ Γερμάνης), Πάττας (64’ Σταυροθεόδωρος), Γουγουλούλης (68’ Νότας).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Αρσένης (55’ Πούλιος), Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσος, Λιόντος (85’ Νταλακούρας), Ψήρας, Χατζούλης, Συκιώτης, Ρόκα, Φετάου (68’ Ροντούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Νίκζας, Μπακαγιάννης.