Βαθμολογία

Εξάρα ο Απόλλωνας στη Λαμία!

Με έξι γκολ φιλοδώρησε ο Απόλλων Λάρισας την καταδικασμένη, αλλά πάντα επικίνδυνη Λαμία εκτός έδρας στο τελικό 2-6! Ένα αποτέλεσμα που τα λέει όλα από μόνο του. Οι παίκτες του Γιώργου Κεραμάρη και του Μάκη Αλεξούδης γνώριζαν πολύ καλά πριν το παιχνίδι το πόσο σημαντικό θα είναι γι’ αυτούς να πάρουν τη νίκη πράγμα που στο φινάλε το κατάφεραν και πλέον παίρνουν «βαθιές ανάσες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα είχαν φέρει την ομάδα της Φιλιππούπολης σε οριακή θέση, έτσι λοιπόν, όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν και την ψυχή τους και από το πρώτο λεπτό προσπάθησαν να είναι αυτοί κυρίαρχοι του αγώνα ώστε να μην δώσουν περιθώρια στη Λαμία που έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Τα γκολ για τους Λαρισαίους πέτυχαν οι: Γιαννακόπουλος (2), Πολύζος, Στεργίου, Φατούρας και Φουσίκας. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως στο 1-1, το ματς μόνο εύκολο δεν ήταν, όμως όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε και γρήγορα το σκορ πήρε διαστάσεις. Στο 1-4, οι προπονητές του Απόλλωνα αποφάσισαν να αλλάξουν τον Λαμιώτη Στεργίου που στο παιχνίδι αυτό ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και ο ίδιος όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου σήμερα που βρέθηκε στο γήπεδο». Πλέον όλοι στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πυργετό την ερχόμενη Κυριακή που έχει το χαρακτήρα του «τελικού» για τους Απολλωνιστές.


Τα γκολ του αγώνα

19': Ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

24': Φάουλ ο Κουτρουμάνος, ο Ζιάκας Γ. με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα.

35': Ο Πολύζος δίνει εκ νέου προβάδισμα με γυριστό σουτ, μετά από κόρνερ του Γιαννακόπουλου.

57΄: Κάθετη πάσα του Στεργίου στον Γιαννακόπουλο που βρέθηκε τετ α τετ και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3.

66’: Ωραίος συνδυασμός Φατούρα – Στεργίου, ο τελευταίος σπάει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Φατούρα να κάνει το 1-4.

67΄: Νέος όμορφος συνδυασμός των δύο παικτών, με τον Στεργίου να πετυχαίνει από τα 30 μέτρα το ομορφότερο γκολ του αγώνα!

75’: Ο Φουσίκας εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα της Λαμίας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-6 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

80’: Ο Κουβαλάκης μετά από κόρνερ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-6.

Απόλλων: Μαγαζιώτης, Περήφανος (65’ Κορλός), Μπαλαμούτης (55’ Καπετάνη), Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Φουσίκας, Στεργίου (78’ Τσέλιγκας), Βενέτης.

Λαμία: (Νίκος Τσάμης) Αλεξανδρής, Αναστασίου, Παππάς, Μαδούρας, Χριστόπουλος(42΄ Καραντάθας), Λέσσης, Ζιάκας Γ(76΄ Γερογιάκομος), Κουτρομάνος(46΄ Κουβαλάκης), Νάσιος, Παντελή, Λαϊνας.

Διαιτητής: Μπουμπουρή (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Κολωκότσιος, Γαλάνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Παρατηρητής: Φορτούνας (ΕΠΣΛ Θεσσαλίας)