Βαθμολογία

Υπόθεση Κακαβίτση

Νίκη-πρόκριση με σκορ 1-2 πήρε ο Σμόλικας Φαλάνης μέσα στην έδρα της Λάρισας 2012 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Οι γηπεδούχοι, παρά το ότι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 9’, έχοντας δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάντζα, είδαν τον Σμόλικα να παίρνει κεφάλι στο σκορ, όταν στο 25’ ο Κακαβίτσης, σημείωσε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι και το 70ο λεπτό, όταν ο Κακαβίτσης, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημείωσε το 0-2 και σιγούρεψε την πρόκριση για την ομάδα του. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να μειώσουν σε 1-2, με τον Μάντζα δέκα λεπτά αργότερα.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Ιορδανίδης Ν.Π., Φλώρος Βαλ. (46’ Τσιτσόπουλος), Φλώρος Α., Φλώρος Παντ., Ξαφάρας, Δόνος, Στρατής (50’ Κίτσιος), Νταής, Φλώρος Παν. (70’ Φλώρος Ν.), Μάντζας, Τσιάκος.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Πατσής, Κολοβός Κ., Κολοβός Χ. (65’ Κόκρας), Τανάγιας, Σκούπρας, Κακαβίτσης, Μπαρούτας, Τσιάτας, Δολιάνης (85’ Λιανός, λ.τ.), Δάσσιος (70’ Ντούφας).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Τσακνάκη, Μίχος.

Γιώργος Μητσιούλης