Βαθμολογία

Πρόκριση στην παράταση για την Δήμητρα Γιάννουλης

Ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο γήπεδο Καλοχωρίου, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και την Δήμητρα Γιάννουλης για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Το ματς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Γιάννουλη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων στην παράταση (2-4) και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε πολλές φάσεις, πολύ δύναμη, αν και σε κάποια σημεία του γηπέδου υπήρχε αρκετό νερό και αυτό δυσκόλευε τις ενέργειες των παικτών.

Θεωρούμε πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το Καλοχώρι ήταν η ομάδα βρέθηκε στην μεγάλη κατηγορία, η Γιάννουλη παρότι χτίστηκε από την αρχή, είχε την εμπειρία αφού κράτησε κάποιους έμπειρους παίκτες. Όλο το σύνολο και των δύο ομάδων άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο 10’ ωραίο σουτ από τον μαχητικό Γκαλγκανόπουλο η μπάλα ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Μπούνα έκανε ένα δυνατό σουτ έβγαλε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος. Στο 25’ όμορφη πάσα του Λουκανίκα στον Φούντα ο οποίος έκανε το 1-0.

Στο 38’ ξέφυγε ο Γκαλγκανόπουλος από την άμυνα, από το χώρο του κέντρου έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Μαρδάνης, το ριμπάουντ πήρε ο Μακρής, έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση η μπάλα άουτ. Στο 58’ ο Χατζηγρηγορίου έκανε το σουτ, αποδέκτης της μπάλας ο Θώμος ο οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 62’ ωραίο σουτ από τον Ταρταμπούκα, εντυπωσιακά έδιωξε ο Παναγιωτόπουλος. Τρία λεπτά μετά ο Φούντας έχασε μοναδική ευκαιρία βρέθηκε μόνος του τετ α τετ έδιωξε με υπερένταση ο Παναγιωτόπουλος ξανά.

Στο 69’ ο Κατσαμάκας έκανε το 1-1. Στο επόμενο λεπτό ωραία ασίστ από τον Φούντα στον Μπούνα και αυτός έκανε το 2-1. Στο 77’ ο Γκαλγκανόπουλος έκανε το ένα – δύο με τον Χατζηγρηγορίου, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 2-2. Δύο λεπτά μετά από αριστερά το σουτ ο Μηνάς και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90’ ο Μουσιός εκτέλεσε ο κόρνερ, ο Εμμανουήλ από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 98’ σέντρα ο Χατζηγρηγορίου, άστοχη έξοδος του Μαρδάνη, τον πρόλαβε ο Κατσαμάκας και έκανε το 2-3.

Στο 115’ ο Ταρταμπούκας ύστερα από ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Τελευταία φάση στο 120’ ο Γκαλγκανόπουλος ύστερα από ατομική προσπάθεια «έσπασε» το τεχνικό οφσάιντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 10’ της παράτασης τραυματίστηκε ο Βασίλης Φούντας (εξάρθρωση ώμου) του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες του ευχόμαστε περαστικά.  

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Λούγκος, Σπυρόπουλος (94’ Παιδής), Μάρκου, Χατζηγιάννης, Έξαρχος Θ., Λουκανίκας (63’ Νεστορίδης), Μπούνα (76’ Τσιαντούλης), Φούντας, Βενέτης, Ταρταμπούκας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Μηνάς, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Μακρής (75’ Μουσιός), Μανάκας, Γκαραβέλης (56’ Κατσαμάκας), Γκαλγκανόπουλος, Χατζηγρηγορίου (120’ Παλάγκας Π.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Παπαδημητρίου, Γιάντσης.