Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη η Αμπελιά

Η έκπληξη της ημέρας, σημειώθηκε στην Αμπελιά Φαρσάλων, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός, υποδέχτηκε την Δόξα Ραχούλας, την οποία κέρδισε με σκορ 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι γηπεδούχοι, ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και στο 33ο λεπτό, ο Τολιόπουλος σημείωσε το 1-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουλάκογλου. Το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 57’, όταν ο Σιδηρόπουλος από τα 50 μέτρα, κατάφερε να «κρεμάσει» τον Ζεϊμπέκη και να διαμορφώσει το 2-0, που έμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Από την άλλη, η ομάδα του Άρη Πατσή, είχε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Πατρίκιο, ο οποίος με τις αποκρούσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του και συνέβαλε στην νίκη της ομάδας του.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταματόπουλος): Πατρίκιος, Δενελάβας Νικ., Αλεξούλης (70’ Ακρίβος), Κατσικόπουλος (75’ Γκοντοβάς), Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καραγγελής, Κουλάκογλου, Σαλής (55’ Πολυμερόπουλος), Σιδηρόπουλος, Δενελάβας Ελ.

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Ζητούνης (55’ Δημόπουλος), Θεοχαρούλης Μιχ., Διαμάντης, Βλησαρούλης Γ., Τσακαβίτης, Τέγος, Κόγιος (55’ Τσέλιγκας), Κουρμπάτι, Αργυρακούλης, Κουμπόλι (60’ Μηταλούλης).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Τέγος, Αναστασίου.

Γιώργος Μητσιούλης