Βαθμολογία

Πρόκριση στον «έβδομο» ουρανό για τον Φιλοκτήτη

Την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, που συνέτριψε με το ευρύ 7-0 τον Ηρακλή Χάλκης και πέρασε έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας. Το σκορ, δεν χωράει περισσότερα σχόλια, δείχνοντας την σαφή ανωτερότητα των γηπεδούχων απέναντι στους αντιπάλους τους.

Η ομάδα της Μελιβοίας, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Άρη Καπετάνιο να κάνει το 1-0, ενώ μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι Πλατσάς με δύο προσωπικά τέρματα και Ντούμος, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-0, με τον Ηλία Γκουντάρα να διαμορφώνει το 5-0 λίγο αργότερα, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καπετάνιος με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 6-0, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Μπουζώνας. Από την άλλη, η Χάλκη, είχε δύο δοκάρια με τον Σωτήρη Βογιατζή και τον Τζεμολάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Δρυστέλας, Γκουντάρας Νικ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Χαϊδούσης (49’ Τσιαγκάλης), Μπουζώνας, Πασιάς Δ., Ντούμος (75’ Πασιάς Παν.), Γκουντάρας Ηλ. (80’ Τσουκνίδας), Πλατσάς, Καπετάνιος.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κωνστάντος, Σταμάτης (80’ Κωστούλης), Τραμπάκουλας (46’ Βογιατζής Χρ.), Τσίρκας, Νταμήτρος, Μόκας, Ραπτοτάσιος (82’ Χαβίλας), Ντινούλης, Βογιατζής Σ., Λιντέρης, Τζεμολάρι.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Γκόγκος, Γκανάτσιου.

Γιώργος Μητσιούλης