Βαθμολογία

Ο Κόκκινος λύτρωσε το Συκούριο στην παράταση

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, απέναντι στον Όλυμπο Γόννων, για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με το αποτέλεσμα αυτό ωστόσο, να έρχεται στην παράταση, μιας και η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, τελείωσε με το ισόπαλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, άνοιξαν το σκορ, κάνοντας το 0-1 με κεφαλιά του Νίκου Μάντζιαρη, έπειτα από σέντρα του Ριζούλη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κίσσαβος, πήρε μπροστά και στο 70ο λεπτό, ο Πικούλης ισοφάρισε. Συγκεκριμένα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραναστάση, στέλνοντας αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά έκανε το 1-1. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ποδοσφαιριστής νωρίτερα, είχε και δύο δοκάρια στο 50’ και στο 60’ αντίστοιχα.

Το παιχνίδι, πήγε στην παράταση, όπου στο 95ο λεπτό, ο Κουκουτσέλος έβγαλε μια σέντρα και ο Γιάννης Κόκκινος, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1 και χαρίζοντας την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης, Τσάκε Ερ. (92’ Λανάρας, λ.τ.), Αλμυρούλης, Γκανάτσιος, Ανδρώνης (60’ Δεληγιάννης), Κυριάκος, Κάτσας, Κουκουτσέλος (110’ Βαρσάμης), Πικούλης, Κόκκινος.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μαργκεκάι, Γραβάνης (56’ Τσιντζιλώνης), Τσιαπλές, Τσιτσιούμης Μπαμπαλιούτας (65’ Ντόι), Ζάρρας, Καραγκιόζης, Καλούσης (82’ Σερίφης), Μάντζιαρης Νικ., Ριζούλης.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Νίκζας, Διαμαντής.

Γιώργος Μητσιούλης