Βαθμολογία

Τέσσερα γκολ και πρόκριση για την Δόξα Αργυροπουλίου!

Η Δόξα Αργυροπουλίου κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού επικράτησε με σχετική ευκολία του Δολιχιακού με σκορ 4-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, αποτελεσματικοί και σίγουρα ικανοποίησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο Δολιχιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού και πλέον το βάρος πέφτει γι’ αυτούς στο πρωτάθλημα.

Πρόσωπο του αγώνα ο Νίκος Ελμάζι που σημείωσε τρία γκολ και είχε πολύ καλή εμφάνιση. Στο 8’ ο Ελμάζι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Παναγιώτου έκανε ένα σουτ από δεξιά η μπάλα πέρασε άουτ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 25’ ο Ελμάζι από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Δολιχιακού. Στο ίδιο λεπτό ο Ντιντόκας βρέθηκε από πλεονεκτική θέση, όμως δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία την φάση.

Επτά λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ελμάζι με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ελμάζι με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σουγλής Σ. είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Στο 63’ ο Σουγλής Σ. ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μπαχτσιβάνος απέκρουσε το πέναλτι του Παναγιώτου.

Στο 70’ ο Κουτσιανικούλης που πέρασε αλλαγή σκόραρε με ωραίο σουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπέλτσιος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Ντόκος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Δόξας. Τελευταία φάση στο ματς στο 90’ με τον Σουγλή Κ. να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για το Δολίχι για το τελικό 4-1. 

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος, Καρράς, Μεσημέρης, Μπαχτσιβάνος, Δεμέστιχας, Χαρισούλης (46’ Μπέλτσιος), Ριζούλης, Βλιώρας (60’ Μπούζο), Γωγάκος (69’ Κουτσιανικούλης), Ντιντόκας, Ελμάζι.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Κατωτικίδης, Σαπάκος, Μπέλτσιος (74’ Πουρσανίδης), Σουγλής Σ., Μητούλας, Θεοδωράκης (63’ Μιφτάρι), Παναγιώτου, Ντόκος, Κουτσογιάννης, Σουγλής Κ., Ζιάκος Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Γκαρέλης, Ακρίβος.