Βαθμολογία

Ευχάριστος πονοκέφαλος για Ντόστανιτς

Σε λίγες μέρες αρχίζει πλέον το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα να υποδέχεται το προσεχές Σάββατο στο Ael Fc Arena τη Λαμία (6 μ.μ.).

Να θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες είναι γνώριμες από την περίοδο της προετοιμασίας καθώς η ΑΕΛ κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι με 2-0 εκτός έδρας.

Προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του Σέρβου τεχνικού (σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση) ενώ δείχνει να υπολογίζει και τον Μπόγιοβιτς αν και δεν είναι στο 100% ακόμη.

Από την εικόνα των φιλικών η ΑΕΛ έδειξε πως έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης μέσα στον αγωνιστικό χώρο που σίγουρα είναι ορθολογικός και ελκυστικός στον κόσμο.

Μετά από το διάστημα της προετοιμασίας με τα φιλικά παιχνίδια η «Βασίλισσα» του κάμπου θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και παράλληλα να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές.

Σε αυτή την προσπάθεια ο κόσμος πρέπει γι’ άλλη μία φορά να είναι ο 12ος παίκτης που θα βοηθήσει την ΑΕΛ να πετύχει την πρώτη νίκη για τη νέα χρονιά.