Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία Τύρναβος, Οικονόμος και Δωτιέας

Την προσεχή Κυριακή ξεκινά και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου ο νομός Λάρισας εκπροσωπείται φέτος με τρεις ομάδες, τον Τύρναβο 2005, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Δωτιέα Αγιάς.

Και τα τρία σωματεία είναι έτοιμα για να δώσουν σκληρή μάχη στον 2ο όμιλο της κατηγορίας. Φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα σε σχέση με πέρυσι, καθώς από τις 17 συνολικά ομάδες, οι οκτώ θα αναγκασθούν να αποχαιρετήσουν την  κατηγορία.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν από τα τρία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, ώστε να ανταποκριθούν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Θετικά ήταν τα πρώτα συμπεράσματα και για τους τρεις, όμως άλλο είναι τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια.

Ο Μιλτιάδης Ζιάκας για τον Τύρναβο 2005, ο Τάσος Μπεριτζάς για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ο Γιάννης Αλεξούλης για τον Δωτιέας Αγιάς θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για το καλύτερο δυνατό, ώστε στην πρεμιέρα όλα να είναι έτοιμα.

Ο Τύρναβος σε ένα δύσκολο παιχνίδι θα υποδεχθεί την ομάδα του Πιερικού με τις δύο ομάδες πέρυσι να αγωνίζονται στην Β’ Εθνική. Ο Οικονόμος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό του το νεοφώτιστο στην κατηγορία Αχέροντα Καναλακίου, ενώ ο Δωτιέας θα έχει δύσκολο έργο στη δυνατή έδρα του Μαρτίνου, όπου θα κοντραριστεί με τον τοπικό Οπούντιο. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (27/9-16:30) στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, έχει ως εξής:

Φαρκαδόνα-Α.Ε. Καραϊσκάκης

Πύδνα Κίτρους-Θεσπρωτός

Οικονόμος-Αχέρων Καναλακίου

Πύρασος-Νίκη Βόλου

Φιλιππιάδα-Ρήγας Φεραίος

Μαρτίνο-Δωτιέας

Τύρναβος 2005-Πιερικός

Φωκικός-Αιγινιακός

*Ρεπό έχει ο Αχιλλέας Νεοκαισαρείας.