Βαθμολογία

Σκοτ: «Δεν θέλω να σταματήσει χτυπημένος ο Κόμπε»

Ο Μπάιρον Σκοτ τόνισε πως ο Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία του σεζόν θα αγωνιστεί όσο νομίζει εκείνος πως μπορεί. 

Ο Κόμπι Μπράιαντ εκτός απροόπτου θα διανύσει την τελευταία του σεζόν στα παρκέ με τον προπονητή των Λέικερς Μπάιρον Σκοτ να ξεκαθαρίζει ότι ο ρόλος του στην ομάδα θα καθοριστεί από το κατά πόσο μπορεί ο ίδιος να αγωνιστεί, καθώς δεν θέλει να σταματήσει από την ενεργό δράση όντας χτυπημένος. 

Ο Μπάιρον Σκοτ τόνισε σχετικά: «Νομίζω ότι είναι μεγάλη απόφαση να παίζει σερί παιχνίδια, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω μαζί του. Θέλει να παίξει μία σεζόν ακόμα. Μιλήσαμε αρκετές φορές σχετικά με το ρόλο του στην ομάδα. Δεν θέλω να ξαναχτυπήσει, θέλω να κλείσει την καριέρα του οντάς όρθιος και δυνατός. Θέλω να κάνω το σωστό, και να φτιάξω το αγωνιστικό μας πλάνο και να τον προσαρμόσω παίζοντας όσο μπορεί». 

Τέλος ο προπονητής των «λιμνάνθρωπων» ξεκαθάρισε ότι βασίζεται στις δυνατότητες του βετεράνου σούπερ σταρ, ωστόσο θέλει να τον χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα γίνεται τονίζοντας πως θα αγωνιστεί όσο εκείνος νομίζει πως μπορεί: «Θέλουμε να τον κρατήσουμε όσο πιο αποτελεσματικό γίνεται. Δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω όπως πέρυσι, αλλά όσο νομίζει εκείνος πως μπορεί.