Βαθμολογία

Βουρκωμένος για Μαλόουν ο Μπάρκλεϊ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ συγκινημένος απέτισε φόρο τιμής στον Μόουζες Μαλόουν και τον ευχαρίστησε για όσα του πρόσφερε ως μέντοράς του. 

Αυτή τη φορά ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν προκάλεσε γέλιο με κάποια από τις φοβερές ατάκες του, αλλά συγκίνηση με όσα είπε για τον μέντορά του, Μόουζες Μαλόουν. Ο θρύλος του ΝΒΑ έφυγε προ ημερών από τη ζωή και στην τελετή που έγινε στη μνήμη του, ο «Σερ Τσαρλς» πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τον άνθρωπο που στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα του, στα πρώτα του βήματα στους Σίξερς. 

«Αποκτήσαμε αυτή τη σχέση δουλεύοντας μαζί. Κάθε φορά που τον έβλεπα τον αγκάλιαζα και τον αποκαλούσα μπαμπά, του έλεγα πόσο εκτιμούσα και σεβόμουν όσα έκανε για μένα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας τόσο σπουδαίος παίκτης, που είχε πετύχει τα πάντα στην καριέρα του, πήρε ένα παιδί από την Αλαμπάμα υπό την προστασία του. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι που όχι μόνο είχα μια τέτοια πατρική φιγούρα στην ομάδα μου, αλλά και μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και με πρόσεχε συνεχώς, για να μην κάνω καμιά ανοησία και να συνεχίσω να προοδεύω. Πάντα θα του είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Μπάρκλεϊ μπροστά σε ένα πλήθος 1.200 ατόμων στην εκκλησία του Λέικγουντ.