Βαθμολογία

Πανελλήνιος αντί Αναγέννησης Βύρωνα

Ανακατατάξεις έφερε η αποχώρηση της Αναγέννησης Βύρωνα από το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Με δεδομένο ότι η Ομοσπονδία Χάντμπολ θέλει το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 12 ομάδες, αποφασίστηκε τη θέση της να πάρει ο Πανελλήνιος, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο μπαράζ ανόδου με τον Αρχέλαο.

Οι «Ολυμπιονίκες» επιβεβαίωσαν εγγράφως τη συμμετοχή τους και την Τετάρτη (23/9) θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα κόντρα στον Δούκα, στην επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία μετά τη σεζόν 2012-13. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι “Ολυμπιονίκες” των 8 τίτλων επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία μετά την περίοδο 2012-2013

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι τη θέση της Αναγέννησης Βύρωνα (ανέστειλε την λειτουργία του ανδρικού τμήματος) στην Handball Premier 2015-2016 θα καλύψει ο Πανελλήνιος Γ.Σ. (αγωνίστηκε στο μπαράζ ανόδου μαζί με Αρχέλαο), ο οποίος επιβεβαίωσε εγγράφως την συμμετοχή του.

Ο Πανελλήνιος θα αντικαταστήσει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος την Αναγέννηση Βύρωνα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι “Ολυμπιονίκες” θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 κόντρα στον Δούκα στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς.

Ο ιστορικός Σύλλογος -από τα ιδρυτικά σωματεία της ΟΧΕ το 1979- που έχει στην κατοχή του 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά την περίοδο 2012-2013».