Βαθμολογία

Μπρισίμης: «Έχω εμπιστοσύνη στο υλικό»

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου, επέστρεψε φέτος στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας, έχοντας κάνει μάλιστα ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς μέχρι στιγμής στον βαθμολογικό πίνακα.

Η συνέχεια, προβλέπεται αισιόδοξη για την ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη, με τον οποίο επικοινωνήσαμε και μας ανέφερε τα εξής για την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα και θεωρώ πως εάν συνεχίσουμε έτσι και με αυτόν τον ρυθμό, θα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Βέβαια, η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη, καθώς το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό, με δυνατές ομάδες, που ενισχύθηκαν αρκετά κατά την μεταγραφική περίοδο. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε και μέσα από την σκληρή δουλειά, να κάνουμε μια καλή πορεία. Βέβαια, θέλω να αναφέρων σε αυτό το σημείο, ότι είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής, που έχει χτυπηθεί τόσο πολύ από τραυματισμούς. Ήδη, έχουμε 3 παιδιά τα οποία έχουν πάθει χιαστό και έχουν κάνει χειρουργείο. Πρόκειται για τους Σαμπάνη, Καρανίκα και Σαΐτη, οι οποίοι λείπουν πολύ από την ομάδα και στους οποίους εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε αξιόλογο υλικό και πιστεύω σε αυτό. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Γιώργος Μητσιούλης