Βαθμολογία

Νάρης: «Μαραθώνιος το πρωτάθλημα»

Ο Δαμασιακός, αποτελεί σίγουρα μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κατάφερε να πάρει ισάριθμες νίκες και να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς.

Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να κερδίσει με το εντυπωσιακό 5-3, μια παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας, όπως ο Αετός Μακρυχωρίου.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή του Δαμασιακού, Βασίλη Νάρη, ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

«Αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας είναι η αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά, ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, παίρνοντας 2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Βέβαια αυτό, δεν σημαίνει τίποτα, καθώς έχουμε μπροστά μας  άλλες 32 αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτές τις 2 νίκες. Έχουμε καλούς και έμπειρους παίκτες, που μπορούν να διαχειριστούν την πίεση και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και όπλα μας είναι το γεγονός πως είμαστε δεμένοι, αλλά και το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά μας. Από εκεί και πέρα, ο στόχος ο δικός μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, όσο πιο νωρίς γίνεται και αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι γίνεται περισσότερο».

Για το εντυπωσιακό σκορ της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Μακρυχώρι

«Συμβαίνει σε ορισμένα ματς, το παιχνίδι να ανοίγει, να γίνεται επιθετικό με αποτέλεσμα και το σκορ να είναι μεγάλο. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο παιχνίδι μας κόντρα στο Μακρυχώρι. Σίγουρα, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις από το φετινό πρωτάθλημα

«Όπως έχω ξαναπεί, φαίνεται ότι δύο ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Επομένως, πιστεύω ότι οι δύο αυτές ομάδες θα ξεχωρίσουν και όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουμε για αυτό που μας αναλογεί».

Γιώργος Μητσιούλης