Βαθμολογία

Μπακογιάννης: «Θέλουμε ομαδική απόδοση και γρήγορη σκέψη»

Η Δήμητρα Γιάννουλης, έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, καταφέρνοντας να πάρει δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, απέναντι σε Αγίους Αναργύρους και Αμπελωνιακό αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» του Βασίλη Μπακογιάννη, βρίσκονται αυτήν την στιγμή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο και περιμένοντας την επόμενη αγωνιστική, όπου και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας, Βασίλη Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε τα εξής, αναφορικά με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

«Η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, έκανε φέτος ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Όλο αυτό βέβαια, οργανώθηκε και χτίστηκε από το καλοκαίρι, με την βοήθεια της διοίκησης, του τεχνικού διευθυντή και την δική μου, από την θέση του προπονητή. Η ομάδα αυτήν, αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά που είναι από την Γιάννουλη και έχουν μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Επιπλέον, έχουμε έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν τους μικρότερους και θέλουμε όλοι μαζί να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Αυτήν η φιλοσοφία λοιπόν, μας βοήθησε από την αρχή και ελπίζουμε να την κρατήσουμε ούτως ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, βασιζόμαστε στην ομαδική απόδοση και την γρήγορη σκέψη, που κατά την γνώμη μου, είναι το μέλλον στο ποδόσφαιρο και πάνω εκεί δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι για την συνέχεια».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας

«Όσον αφορά την πορεία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι ξεκινήσαμε ιδανικά, παίρνοντας δύο εκτός έδρας νίκες και ευελπιστούμε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι δεν θα πρωταγωνιστήσουν μόνο οι δύο ομάδες που ενισχύθηκαν αρκετά το καλοκαίρι και θεωρούνται φαβορί, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες, που θα τις δυσκολέψουν. Εύχομαι, να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τα παιχνίδια να παίζονται μέσα στο γήπεδο και να το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει».

Γιώργος Μητσιούλης