Βαθμολογία

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η ΑΕΛ

Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής και η ΑΕΛ είναι πανέτοιμη για τις επίσημες φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η ΑΕΛ θα δώσει τη δική της «μάχη», στην οποία θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Σίγουρα ο δρόμος προς την άνοδο και την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα δεν θα είναι εύκολος, παρόλα αυτά υπάρχει πίστη πως φέτος θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έδειξε ότι έχει ένα δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο, με παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ήρθαν σε μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και τα αποτελέσματα ήταν όλα θετικά.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μαζί με τους συνεργάτες του έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.

Στην ΑΕΛ κρατάνε χαμηλούς τόνους και θέλουν μέσα στο γήπεδο να δώσουν απαντήσεις. Από την Δευτέρα (21/9) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τη Λαμία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL F.C. ARENA, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και στόχος είναι φυσικά μόνο η νίκη.