Βαθμολογία

Μαστοροδήμος: «Θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια»

Μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα όπου η ΑΕΛ κέρδισε τις Ολυμπιώτισες με σκορ 1 - 3 στην Ελασσόνα, ο προπονητής Αχιλλέας Μαστοροδήμος αλλά και η Μαρίνα Πουρλιώτη που σκόραρε δύο φορές, προχώρησαν σε δηλώσεις.

Αρχικά, ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος τόνισε: «Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε μία άψογη φιλοξενία από την ομάδα της Ελασσόνας και την ευχαριστούμε γι΄αυτό. Όσον αφορά στην εικόνα που είχαμε, ήμασταν μέτριοι και θέλαμε να δούμε κάποια κορίτσια πως θα αγωνισθούν που την περσινή χρονιά δεν ήταν στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είμαστε στο 30% όσον αφορά τον βαθμό της ετοιμότητας. Χρειάζεται υπομονή, θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια και πρέπει με προσοχή να διαχειριστούμε το υπάρχον υλικό της ομάδας. Σίγουρα, θα είμαστε όπως πρέπει στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής».

Έπειτα, μίλησε η Μαρίνα Πουρλιώτη όπου και δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο φιλικό για εμάς, καθώς ήταν και το πρώτο. Δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένες και μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Πιστεύω πως θα ανέβουμε κατηγορία στο τέλος της χρονιάς. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύουμε τώρα στις προπονήσεις, θεωρώ πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α΄εθνική».