Βαθμολογία

Φιλική νίκη στο 90’ για την ΑΕΛ

Ακόμα μια νίκη σε φιλικό αγώνα προετοιμασία κατάφερε να πάρει η ΑΕΛ, που αυτήν την φορά, κέρδισε τον Τύρναβο, με σκορ 0-1, στο τελευταίο φιλικό για φέτος, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, όπου στην πρεμιέρα οι «βυσσινί», θα αντιμετωπίσουν την Λαμία.

Από την άλλη, η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, έδειξε καλά στοιχεία και φάνηκε έτοιμη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Χάμος, έπειτα από μια αντεπίθεση της ΑΕΛ και παράλληλη πάσα από τον Μασούρα, με πλασέ από κοντά, σημείωσε το 0-1 για την Βασίλισσα, χαρίζοντας της έτσι την νίκη και παράλληλα το απόλυτο στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιρλίδης, Παπαχρήστος.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Ροβίθης, Μποντόπουλος, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδόχοβ, Μπόγιοβιτς, Κουτσιανικούλης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Καπός, Χοτζάλι, Βέρτζος, Μασούρας, Χάμος