Βαθμολογία

Η ΑΕΛ κοντά στον κόσμο της Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία και τη παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προβολής των γυναικείων αγωνιστικών τμημάτων και τμημάτων υποδομής του σωματείου της Α.Ε.Λ. και ενημέρωσης του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας σχετικά με τη λειτουργία τους και τις δράσεις τους.

Το μεγάλο Σωματείο της πόλης μας ήρθε σε άμεση επαφή με τον κόσμο της Λάρισας, μέσα από μία διήμερη εκδήλωση (Παρασκευή και Σάββατο 18 και 19 Σεπτεμβρίου) η οποία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό πεζόδρομο της Ρούζβελτ, σε συνεργασία με το κατάστημα Beauty Free και τον ιδιοκτήτη κ. Δημήτρη Γκισάκη τον οποίο και η Α.Ε.Λ. ευχαριστεί θερμά.

Αθλήτριες των γυναικείων ομάδων βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. ενημέρωσαν άμεσα τον φίλαθλο κόσμο για τις αγωνιστικές δράσεις τους και διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τα τμήματα υποδομής 
του Σωματείου. Οι μικροί φίλοι της Α.Ε.Λ. είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τρόπαια του Σωματείου αλλά και με τους παίκτες της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Κώστα Μπανούση , Άγγελο Βέρτζο και Γεννάδιο Ξενοδόχοφ που τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση οι πολίτες της Λάρισας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα γυναικεία τμήματα του Σωματείου τα οποία ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους καταφέρνουν να διακρίνονται αγωνιστικά και να λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές και αξίες που εκφράζει ιστορικά η Α.Ε.Λ. και την έχουν καθιερώσει στις καρδιές των Λαρισαίων ως το μεγάλο Σωματείο της πόλης μας.

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι, φίλες και οι γονείς τους ενημερώθηκαν για τα τμήματα υποδομής τα οποία και λειτουργούν υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων και έμπειρων προπονητών διδάσκοντας στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, όντας μέλη της μεγάλης βυσσινί οικογένειας.

Η Α.Ε.Λ. καλεί τον φίλαθλο κόσμο να έρχεται σε άμεση επαφή και να ενημερώνεται σχετικά με τις λειτουργίες των τμημάτων του Σωματείου στα γραφεία της, στη Μεγ. Αλεξάνδρου 35, στο τηλέφωνο 2410255944 (17:00-20:00) καθώς και στο site www.e-ael.gr ενώ ήδη προγραμματίζει την πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων που θα φέρνουν τον κόσμο και ιδιαίτερα τους μικρούς φίλους και φίλες σε επαφή με την αγαπημένη του ομάδα.