Βαθμολογία

«Μπαμ» με Ιωάννου η Γλυφάδα

Ποιότητα και εμπειρία στη γραμμή κρούσης πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η Γλυφάδα, που μετρά αντίστροφη για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα εκτός έδρας.

Η ομάδα των νοτίων προαστείων ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου Ηλία Ιωάννου, ο οποίος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις και για το συγκεκριμένο επίπεδο αποτελεί λύση πολυτελείας.

Η καριέρα του άλλωστε μιλά από μόνη της. Κατά τη διάρκειά της μετρά 316 παιχνίδια σε Σούπερ Λίγκα, Β’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, με τις περισσότερες συμμετοχές να έχουν σημειωθεί στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Πέρσι σημείωσε 5 γκολ σε 20 συμμετοχές με τη φανέλα του Αλίμου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Βέροια και Παναιτωλικό.

«Η διοίκηση της ομάδας μας ενεργοποίησε τη μεταγραφική «βόμβα» και καλωσορίζει στην οικογένειά μας τον πολύπειρο επιθετικό Ηλία Ιωάννου. Απομένουν 4 μεταγραφικές βόμβες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση.