Βαθμολογία

Νίκη και... θετικό το πρώτο φιλικό τεστ!

Την πρώτη της νίκη στο πρώτο φιλικό παιχνίδι πανηγύρισε χθες το απόγευμα η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, όπου επικράτησε στην Ελασσόνα της τοπικής ομάδας Ολυμπιώτισες με σκορ 1 - 3.

Με δύο τέρματα της Μαρίνας Πουρλιώτη και ένα της Παναγιώτας Κούκου στην επανάληψη του αγώνα, η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ πήρε την πρώτη νίκη και παράλληλα είχε μία άκρως θετικότατη παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι, με τις παίκτριες να υπόσχονται μία καλύτερη συνέχεια, τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και στα επίσημα παιχνίδια ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στο 49ο λεπτό η Μαρίνα Πουρλιώτη με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0 - 1 για την ΑΕΛ, ενώ στο 63ο λεπτό η ίδια διπλασίασε τα τέρματα για τους «βυσσινί» με τον ίδιο τρόπο.

Οι Ολυμπιώτισες κατάφεραν και μείωσαν σε 1 - 2 στο 73ο λεπτό με σκόρερ την Πλακίδου, ενώ η Παναγιώτα Κούκου στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1 - 3 για την ΑΕΛ.

Να σημειωθεί πως εκτός από τα τρία τέρματα, σημαντικές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα είχαν οι Χριστοφορίδη, Ακριβούλη, Ζαχναζαριάν, Πουρλιώτη και Τσούκα.

Τέλος, διαιτητής του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, όπου βοηθό είχε την αδερφή της Ευαγγελία, με τις δύο τους να τα πηγαίνουν περίφημα και την πρώτη να κάνει το πρώτο της παιχνίδι, ως διαιτητής.

Ολυμπιώτισες (Νίκος Οικονόμου): Γκόρη, Σχοιναράκη, Μάρκου, Κατσάρα, Πλακίδου, Ζουρλαδάνη, Παπαδήμου, Καραγκούνη, Τσακίρη, Μπουλγουρτζή, Χατζούλη.

Ενώ αγωνίσθηκαν και οι: Μάρα, Τάξου, Μπακόλα, Μπλιάμπλια, Σανίδα Ευάγγ., Σανίδα Ευάγγ., Ταμουρίδου, Συμεωνίδου.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Τσία, Ρήγα, Σωτηριάδη, Βοϊκλή, Τσούκα, Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Ζαχναζαριάν, Ακριβούλη.

Ενώ αγωνίσθηκαν και οι: Ζαχαρά, Σακελλάρη, Ζαχαριάδη, Μιρτάι, Φερεντίνου.