Βαθμολογία

Στη Νίκη Βόλου ο Μάντζιος

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση προέκυψε την Παρασκευή (18/9) για τη Νίκη Βόλου, με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Βασίλη Μάντζιου.

Ο 23χρονος περιφερειακός επιθετικός είχε μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τους τελευταίους δέκα μήνες εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί φορώντας τη φανέλα των Μυρμιδόνων, ωστόσο οι Βολιώτες δεν πτοήθηκαν και του έδωσαν μία θέση στο ρόστερ τους. Έτσι, ο Μάντζιος αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της Νίκης εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον Βασίλη Μάντζιο. Ο Βασίλης Μάντζιος γεννήθηκε στις 22/06/1992 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Ο νεαρός επιθετικός άρχισε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και αγωνίστηκε σε αγώνες με την ομάδα Κ-21. Το 2011 αποκτήθηκε από την Κ-20 του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Αιολικό (Δ΄ Εθνική) το καλοκαίρι του 2012. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου (Γ΄ Εθνική).

Το 2014 έπαιξε στους Μυρμιδόνες στο πρωτάθλημα Α' Ε.Π.Σ.Θ., όπου μετά από ένα βίαιο μαρκάρισμα αντιπάλου του υπέστη κάταγμα κνήμης. Μετά από (10) μήνες επιστρέφει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».