Βαθμολογία

Ανέλαβε την Επισκοπή ο Κολονέλο

Στο πρόσωπο του Τζιανλούκα Κολονέλο βρήκε τον εκλεκτό για τον πάγκο στην προσπάθειά της να επιστρέψει άμεσα στη Β’ Εθνική η Επισκοπή. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη (17/9) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην προπονητή της Ζακύνθου, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο κ. Κολονέλο βρέθηκε απόψε στα γραφεία της ομάδας μας και άμεσα θα ξεκινήσει τη δουλειά.

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο είναι γεννημένος στις 8/2/1973 στην πόλη Γκουάριντια Γκρέλε κοντά στην πόλη Κιέτι της Ιταλίας. Στην προπονητική του καριέρα θήτευσε στην  Σιένα Κ17 (μαζί με τον Αντόνιο Κόντε), στην Μπρόγκο Α-Μπουτζιάνο (Γ’ Εθνική) και στη Ζάκυνθο.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το 1990 στην Φράνκα Βίλα (πόλη κοντά στην Πεσκάρα) κι έπειτα στις Καστέλ Ντισάνγκρο, στην Πεσκάρα, (Serie B’), Περούτζια (Serie C’), Λέτσε (Serie A’ για 5 χρόνια), επέστρεψε στην Πεσκάρα, έπειτα αγωνίστηκε στην Σαν Μπενεντεστιέρ  για 2 χρόνια κι έκλεισε την καριέρα του σε σύλλογο της Ιαπωνίας. Η Επισκοπή τού εύχεται πολλές επιτυχίες, υγεία και φυσικά, όλοι μαζί να έχουμε μια καλή χρονιά».

Από την πλευρά του, ο Κολονέλο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και αποφασισμένος να ανεβάσει την Επισκοπή άμεσα στη Β’ Εθνική, λέγοντας, μάλιστα, ότι η οργάνωσή της είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενε από μια ομάδα της Γ’:

«Η πρώτη εντύπωση που μου δημιουργείται είναι ότι ήρθα σ’ ένα κλαμπ σοβαρό με πολύ καλή οργάνωση. Για μένα, μου μοιάζουν όλα καλύτερα απ΄ ότι  να βρισκόμουν σε ομάδα Β’ κατηγορίας. Δεν ξέρω καν αν μια ομάδα β’ κατηγορίας διαθέτει αυτά που διαθέτει η Επισκοπή (οργάνωση, καλές εγκαταστάσεις).

Φιλοδοξία μου είναι ότι φέτος, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανεβούμε στην β’ κατηγορία. Πρώτα απ’ όλα όμως, χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά σε όλα τα μέτωπα.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη διότι είδα σεβασμό στον πρόσωπό μου. Είδα επίσης ότι αγαπά τον σύλλογο. Ήταν κάτι που με ενθουσίασε γιατί με τον ίδιο ενθουσιασμό θα δουλέψουμε και ‘μεις.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και τον μάνατζερ κ. Δημοσθένη Υφαντίδη γιατί μου έδωσε μια φανταστική ευκαιρία να έρθω και να εργαστώ στο Ρέθυμνο».