Βαθμολογία

«Να δημιουργήσουμε ακόμη μία ισχυρή σελίδα στο όνομα της ΑΕΛ»

Μετά την συνέντευξη της Ειρήνης Τσίας, ακόμη μία κοπέλα η Παναγιώτα Κούκου από την Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, μίλησε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον προσωπικό στόχο που έχει με τους «βυσσινί», ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τις συμπαίκτριες της αλλά και με τον τεχνικό, Αχιλλέα Μαστοροδήμο.

- Αρχικά, πες μας δύο λόγια για σένα:

«Κατάγομαι από τον Σταυρό Φαρσάλων και είμαι 19 ετών. Είμαι στην ομάδα της ΑΕΛ και αγωνίζομαι στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.».

- Πως βλέπεις τα πράγματα στην ΑΕΛ για την νέα χρονιά;

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά την προετοιμασία μας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Σίγουρα, το νέο πρωτάθλημα θα έχει περισσότερες απαιτήσεις, όμως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα ανταπεξέλθουμε σε αυτές. Μοναδικός στόχος για εμάς η άνοδος στην Α΄ εθνική».

- Τι είναι αυτό που θα δούμε στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής που δεν το είδαμε στην Γ΄εθνική την περσινή χρονιά;

«Θα υπάρχουν σίγουρα πιο έμπειρες ομάδες αλλά και πιο έμπειρες παίκτριες».

- Πως θεωρείς πως θα είναι το νέο πρωτάθλημα;

«Θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό. Θέλουμε να δουλέψουμε για το νέο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

- Ποια είναι η σχέση που έχεις με τις συμπαίκτριες σου και ποια με τον προπονητή σου κ. Μαστοροδήμο;

«Η σχέση που έχουμε με τις συμπαίκτριες μου αλλά και με τον προπονητή μας είναι πολύ καλές. Είναι φιλικές οι σχέσεις και θεωρώ την ΑΕΛ ως δεύτερη οικογένεια μου».

- Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για μία γυναίκα να παίζει ποδόσφαιρο;

«Θεωρώ πως είναι το ίδιο. Στο επίπεδο των γυναικών πιστεύω πως είναι εύκολο. Είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις μέσα από σκληρή δουλειά. Εμένα προσωπικά δεν μου παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο.».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος με την ΑΕΛ για την νέα χρονιά;

«Θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στην ΑΕΛ, για να δικαιώσω τον προπονητή μου, την διοίκηση της ομάδας που είναι δίπλα μας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας.Θέλουμε να δημιουργήσουμε ακόμη μία ισχυρή σελίδα στο όνομα της ΑΕΛ».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar Ο2 «ΟΞΥΓΟΝΟ», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.