Βαθμολογία

Νίκη και στην Κατερίνη για την ΑΕΛ!

Άλλο ένα νικηφόρο φιλικό τεστ για την ΑΕΛ που κέρδισε στο ΔΑΚ Κατερίνης τον Πιερικό με 0-3. Στα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή με την φανέλα της «Βασίλισσας» για τον Κουτσιανικούλη, ενώ επέστρεψε και ο Μπόγιοβιτς και σίγουρα αναμένεται να δώσει λύσεις.

Το ματς παρακολούθησε λίγος κόσμος και ανάμεσά τους και λίγοι φίλοι της ΑΕΛ. Για τους νικητές τα τέρματα πέτυχαν οι Ουρτάδο, Πάτο ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Ιορδανίδης.

Θετικά συμπεράσματα για τον Σέρβο τεχνικό της ΑΕΛ που είδε την ομάδα του να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργεί φάσεις. Σίγουρα όμως χρειάζεται ακόμη χρόνο ώστε να φτάσει η ΑΕΛ εκεί που θέλουν όλοι…

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεάδης (39′ Τσιώλης), Ιορδανίδης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου (56’ Παπαδόπουλος), Καράμπελας (83′ Νταντίνης), Γεωργίου (75′ Δαδάκος), Τροΐρης, Ανδρέου (65’ Γιαλαμίδης), Πέεφ.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (65’ Πατσογιώργος), Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης (67’ Μανακούσιος), Χάμος, Λαμπρόπουλος (62’ Μπόγιοβιτς), Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης (59’ Κρητικός), Χοτζάλι (67’ Καμπλιώνης), Πάτο.