Βαθμολογία

Επίσκεψη της ΑΕΛ στον Δήμαρχο Λαρισαίων

Παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ και μέλη της διοίκησης του Σωματείου, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καλογιάννης συνεχάρη την ομάδα, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας για την κατάκτηση του τροπαίου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 – το οποίο οι επισκέπτες έφεραν στο Δημαρχείο - ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης εκφράστηκε η βούληση της διοίκησης της ομάδας για τη στήριξη της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη ενίσχυση και εμβάθυνση της κοινωνικής πολιτικής του.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας των ακαδημιών του Συλλόγου για τη νέα περίοδο, ενώ η διοίκηση του Σωματείου, σε μια συμβολική κίνηση και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πρόσφερε στον πρώτο πολίτη της Λάρισας, το εισιτήριο διαρκείας με αύξοντα αριθμό «ένα».

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΛ κ. Νίκος Κυριακού, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Νάκας, το μέλος της Δ.Ε.Κ. κ. Τάσος Τριανταφύλλου, ο προπονητής της ομάδας κ. Αβραάμ Παπαδόπουλος και αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας.