Βαθμολογία

Ντούνης με τη βούλα στον Άρη

Η απόκτησή του Μάρκου Ντούνη ήταν δεδομένη και απέμενε μόνο η τυπική επικύρωση μέσω της επίσημης ανακοίνωσης. Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9) ο Άρης γνωστοποίησε πως ο 23χρονος επιθετικός ντύθηκε στα «κίτρινα» με τη βούλα.

Ο μεταγραφικός οργασμός των τελευταίων ημερών, λοιπόν, συνεχίστηκε με μία ακόμα επιλογή από το πάνω ράφι, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια, και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον έχει δημιουργήσει ένα ισχυρότατο ρότερ για τη Γ’ Εθνική.

Η ενίσχυση πάντως αναμένεται να συνεχιστεί με τον Σέρχιο Κόκε να είναι επίσης προ των πυλών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή.

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992) βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Ο Μάρκος Ντούνης, που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Α.Ε.Κ., ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19)», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ίδιος ο 23χρονος επιθετικός δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη ούτως ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική.

«Με ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του Άρη, μια ομάδα με Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που επικοινώνησαν μαζί μου οι άνθρωποι της διοίκησης και το πλάνο που με ανέλυσαν, με έπεισε να πω το “ναι”.

Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη έχω γνωριστεί με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε γρήγορα με την άνοδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία», δήλωσε ο Ντούνης.