Βαθμολογία

Απόδραση με τον αρχηγό για τον Λεβαδειακό

Ούτε γκολ, ούτε βαθμό είχε μέχρι τώρα ο Λεβαδειακός, αλλά μία εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Γιακουμάκη και Μάντζιου στο Καυτανζόγλειο ήταν αρκετή για να ανοίξει λογαριασμό και να κάνει σεφτέ σε αμφότερους τους πίνακες.

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν αναποτελεσματικός. Είτε γιατί η αμυντική λειτουργία των Βοιωτών ήταν εξαιρετική, ήταν γιατί φορτώθηκε με άγχος, είτε γιατί δεν ήταν τυχερός στο δοκάρι του Κυριακίδη (στο 65’).

Ο αρχηγός των Βοιωτών όμως ξέρει τον τρόπο για να δίνει λύσεις. Σε μία από τις λιγοστές αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ του Χουάντερσον, ο Βαγγέλης Μάντζιος τον νίκησε και στο 51’ διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Λεβαδειακός έβαλε το πρώτο τρίποντο στο σακούλι και πήρε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, εντός έδρας μάλιστα, μένοντας επίσης στους τρεις βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (75’ Τσιλιανίδης), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Λάζαρ, Στάμου (68’ Ρομάνο), Κυριακίδης, Πασάς, Μπουλούτ (59’ Βέλλιος), Περόνε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Νικολάου (62’ Γιάχιτς), Ρομέου, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Φαβάλι (50’ Μαχαίρας), Ναβάρο (82’ Στάθης).