Βαθμολογία

Γκαλίτσιος: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε»

Την αισιοδοξία του, ότι η ομάδα του θα βρει τα πατήματά της, απλά χρειάζεται λίγο χρόνο στην αρχή, εξέφρασε ο νεαρός τεχνικός του Αβέρωφ, Νίκος Γκαλίτσιος, αμέσως μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 3-0, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο κύριος Γκαλίτσιος, στάθηκε στο γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ενώ όπως ανέφερε κάθε ομάδα έχει και διαφορετικούς στόχους, με τον Απόλλωνα να κυνηγάει την άνοδο, ενώ το Αβέρωφ, παίζει για την παραμονή του. Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε, πως με τον καιρό οι ποδοσφαιριστές του θα βελτιωθούν και η ομάδα θα παρουσιάσει μεγαλύτερη συνοχή στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Γκαλίτσιος:

«Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω ότι το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, με τελείως διαφορετικούς στόχους. Η μία ομάδα, ο Απόλλωνας, πάει ξεκάθαρα για να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ η άλλη ομάδα, πάει για την σωτηρία της και την παραμονή της στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η δική μας ομάδα, σε σχέση με πέρυσι, είναι αλλαγμένη σε ποσοστό περίπου 90%, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε πάρα πολύ χρόνο για να δέσουμε και να υπάρχει συνοχή. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Σίγουρα, έπαιξε ρόλο και η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Να είστε σίγουροι, ότι μέρα με την μέρα, εβδομάδα την εβδομάδα, θα βελτιωνόμαστε. Πιστεύω, ότι το συγκεκριμένο ματς, στον δεύτερο γύρο θα ναι πολύ διαφορετικό επειδή η ομάδα μας θα ναι πολύ καλύτερη».   

Γιώργος Μητσιούλης