Βαθμολογία

«Τσίμπησε» το βαθμό στις καθυστερήσεις η Αμυγδαλέα!

Με τον βαθμό στις αποσκευές του επέστρεψε από το μακρινό Βλαχογιάννι ο Αετός Αμυγδαλέας (1-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από νωρίς στο 15’, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην επανάληψη να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουν το βαθμό στο 91’. Από νωρίς στο 15’ έκανε τη σέντρα ο Αλεξίου, ο Πατσιωτός «έστρωσε» τη μπάλα με το κεφάλι στον Κοκόμπελη και αυτός με σουτ έκανε το 1-0.

Το Βλαχογιάννι έλεγχε το παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, με την Αμυγδαλέα όμως να χάνει πολλές ευκαιρίες με τους Πίρε, Τσιτουρτζή, Παπακωστούλη και Μαυρουδή Γ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί, την καλύτερη στιγμή είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 75’ όταν ο Παπακωστούλης πήρε την κεφαλιά πολύ κοντά στην γραμμή, απέκρουσε όμως ο Ξεσφύγγης. Στο ίδιο λεπτό έχουν έντονα παράπονα οι γηπεδούχοι στη φάση που ο Λιόλιος δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά και το ματς συνεχίστηκε.

Η Αμυγδαλέα συνέχισε να πιέζει και στις καθυστερήσεις στο 91’ ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Σιούτας Δ. (Ρωχάμης) έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.  

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφίγγης, Αλεξίου, Μήσιος Δ., Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Ζηρδέλης (60’ Δήμος), Πατσιωτός, Κοκόμπελης (75’ Αναγνώστου).

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Μαυρουδής Α., Ανδριανόπουλος, Καφφές, Παπακωστούλης, Σερακιώτης, Μαυρουδής Γ. (91’ Χατζηιωαννίδης), Κυριάκος, Τσιτουρτζής, Σιούτας Δ., Πίρε.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Τσαπράζης, Παραφέστας.

Βάσω Γκατζούλη