Βαθμολογία

Πήρε και Καρακώστα ο Απόλλων Λάρισας!

Άλλη μία μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας που απέκτησε τον 20χρονο Σταύρο Καρακώστα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας και κατ” επέκταση της ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενός ακόμη πολύ σπουδαίου και ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον 20χρονο εξελίξιμο αριστερό μπακ χαφ Σταύρο Καρακώστα, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης (Γ” Εθνική), ενώ την περίοδο 2013-14 ανήκε στην ΠΑΕ Τύρναβος (Football League). Ο Σταύρος Καρακώστας είναι γεννηθείς στις 22/10/1995 στην Λάρισα.

Έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στην δύναμη τους έδειξαν αρκετοί σύλλογοι και κάποιοι μάλιστα εκ των φαβορί, όπως θέλουν να λέγονται και της κατηγορίας.

Ο Καρακώστας όμως προτίμησε την ομάδα μας, για το κύρος της, την διοικητική ευρυθμία που υπάρχει, το επίπεδο και τους στόχους που έχει ο πρόεδρος μας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, τις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά και την παρουσία του προπονητού μας, κ. Γιάννη Μάγγου, τον οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα, από την περσινή τους συνεργασία στην ΠΑΕ Τύρναβος.

Καλωσορίζουμε τον Σταύρο Καρακώστα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και να αποδείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, τον λόγο για τον οποίο τον εμπιστευτήκαμε και τον αποκτήσαμε.