Βαθμολογία

Την απόλυτη ανατροπή ο Σμόλικας

Νίκη με σκορ 3-4 πήρε ο Σμόλικας Φαλάνης, στην έδρα του Ηρακλή Χάλκης, για την δεύτερη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ, το απόγευμα του Σαββάτου, πετυχαίνοντας μάλιστα και ανατροπή στο σκορ, καθώς βρέθηκε αρχικά να χάνει με σκορ 3-1.

Μόλις στο 11ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσακουρίδη, αλλά πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Κόκρας στην αμέσως επόμενη φάση ισοφάρισε σε 1-1 για τον Σμόλικα. Στο 37’ ο Μόκας με πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά την Χάλκη, ενώ ο Ραπτοτάσιος, σημείωσε το 3-1 για τους γηπεδούχους στο 73ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, ο Σμόλικας έκανε την ανατροπή, όταν στο 78’ ο Τσιάτας μείωσε σε 3-2, ενώ στο 82’ ο Δάσσιος ισοφάρισε σε 3-3. Το τελικό 3-4 για τον Σμόλικα, σημείωσε στο 87’ ο Κώστας Κολοβός, χαρίζοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι (82’ Κωστούλης), Βογιατζής Σ., Νταμήτρος, Μόκας, Ραπτοτάσιος, Βογιατζής Χρ., Τσακουρίδης (75’ Τραμπάκουλας), Λιντέρης, Ντινούλης (85’ Καραγιάννης).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Μάρκου (80’ Τανάγιας Χρ.), Κολοβός Κ., Πατσής, Κολοβός Χρ., Σκούπρας, Ζαμπέτας (65’ Ντούφας), Κόκρας, Τσιάτας, Μπαρούτας, Δάσσιος.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Πρακατές, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης