Βαθμολογία

Περίπατος από το πρώτο μέρος για τον Δαμασιακό

Σε «υγιεινό περίπατο» μετέτρεψε ο Δαμασιακός το σημερινό του παιχνίδι, απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου, τον οποίο συνέτριψε με σκορ 5-3, για την δεύτερη αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Βασίλη Νάρη, κατάφερε να πάρει ένα ασφαλές προβάδισμα, κερδίζοντας μάλιστα από το πρώτο μέρος με σκορ 4-0.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 5’ ο Μπουκουβάλας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Λόλας έκανε το 2-0. Στο 11’, ο Γανός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και ο Λόλας στο 23’ σημείωσε το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν προς στιγμήν σε 4-2, με τους Φουσίκα και Νικούλη, όμως στο 85’ ο Λόλας πέτυχε κι άλλο τέρμα για την ομάδα του, κάνοντας το 5-2. Από εκεί και πέρα, ο Φουσίκας σκόραρε ξανά για το Μακρυχώρι, διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης (80’ Τσακνάκης), Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ. (70’ Λέτσιος Γ.), Γανός, Μπουκουβάλας, Λούτσος (48’ Λέτσιος Στ.), Λόλας.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Τίκος, Μπουζώνας, Καλπίας, Πολύζος, Παυλόπουλος (67’ Δάσσιος), Αργύρης, Τέας (60’ Αποστόλου), Φουσίκας, Νικούλης, Γκαμπέτας (25’ Παπαδημητρίου, λ.τ.).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Γκάγκας, Καραγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης