Βαθμολογία

«Αναγεννημένο» το Καλοχώρι

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Δάφνη Γλαύκης, δείχνοντας άλλο πρόσωπο από την πρώτη αγωνιστική, όπου είχε έρθει ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Σμόλικα Φαλάνης.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη, μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, θέλοντας την νίκη και πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο –συγκεκριμένα στο 19– κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Φούντας, με ωραία πάσα βρήκε τον Ταρταμπούκα, που σημείωσε το 1-0.

Στο 33’, ο Λουκανίκας, με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Φούντα, που από δημιουργός έγινε εκτελεστής και σημείωσε το 2-0, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ και θέτοντας στέρεες βάσεις στην νίκη της ομάδας του. Το τελικό 3-0, σημειώθηκε στο 82ο λεπτό από τον Ταρταμπούκα, που αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουκούτση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Καλοχώρι είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, με τους Φούντα, που είχε και δοκάρι στο 28’, Βενέτη και Κώστα Τσιαντούλη, ο οποίος αν και μόλις 16 ετών απέσπασε το χειροκρότημα των θεατών για τις ενέργειες του στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, η Γλαύκη, είχε κι αυτήν ένα δοκάρι, στο 25’ με τον Τσιώμη.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαναστασίου, Σαΐτης (25’ Τσιαντούλης Κ., λ.τ.), Μάρκου, Νεστορίδης, Έξαρχος, Σπυρόπουλος, Βενέτης (72’ Παιδής), Λουκανίκας (70’ Χατζηγιάννης), Ταρταμπούκας, Φούντας, Μπούνα.

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Πλίτσης): Κουκούτσης, Τσούτσας (87’ Βράκας), Καραχάλιος, Αλεξανδρής, Υφαντής, Μπιρόλ (46’ Κολιοφούτης), Βεργής, Σπανούλης (82’ Ντουρουντάκης), Τσιώμης, Μπατζογιάννης, Τσιώλης.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Νίκζας, Καρδούλας.

Γιώργος Μητσιούλης