Βαθμολογία

Πρώτος βαθμός για τους Αγίους Αναργύρους

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας, κατέκτησε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, μέσα στο γήπεδο της Φαλάνης, κόντρα στον Φαλανιακό, σε μια αναμέτρηση που τελείωσε με το ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσε μάλιστα να έχει πάρει και το διπλό αν ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό, με τον Βαρσάμη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62ο λεπτό, όταν ο Ρουμελιώτης έδωσε στον Αντωνόπουλο κι αυτός με ωραίο τρόπο βρήκε τον Αμαρλαριώτη, που ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Μάκη Αλεξούδη, έχασαν σωρεία ευκαιριών, για να πάρουν το διπλό, κυρίως με τους Ρουμελιώτη, Αμαρλαριώτη και Βράκα, με την ισοπαλία ωστόσο να μένει μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε ο Πλιάγκας, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Πανταζής (65’ Σακελλαρίου), Μπλέντι, Βαρσάμης, Αλεξανδρής, Κόκκινος (68’ Κολοβός).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης, Πλιάγκας, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Γάκης (77’ Βιλανάκης Ι.), Κουσιάς, Αντωνόπουλος (75’ Ευαγγέλου), Ρουμελιώτης, Αμαρλαριώτης (70’ Βράκας).

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Αρχοντής, Παράσχος.

Γιώργος Μητσιούλης