Βαθμολογία

Δύο στα δύο στα διπλά η Δήμητρα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-1, πήρε η Δήμητρα Γιάννουλης, που κέρδισε τον Αμπελωνιακό, για την δεύτερη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη, έδειξε για ακόμα μια φορά αρκετά καλά στοιχεία και έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της για φέτος.

Οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες καλές στιγμές και απείλησαν κυρίως με τους Γκόλτσιο και Κρυπίδη. Από την άλλη, η ομάδα της Γιάννουλης, έχασε ευκαιρίες με τους Γκαλγκανόπουλο, Κώστα Χατζηγρηγορίου και Μακρή.

Ο Αμπελωνιακός, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 70ο λεπτό ο Καρυπίδης κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Συκιώτης, ωστόσο ο Παναγιωτόπουλος, «μάντεψε» σωστά και απέκρουσε την μπάλα, διατηρώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 85’ τελικά, έμελε να σημειωθεί το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Θώμος που δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, κατάφερε να κερδίσει τον Βραζιτίκο και να σημειώσει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το σκορ μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού και να κατακτήσουν έτσι ακόμα ένα τρίποντο στον φετινό μαραθώνιο.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Νταλακούρας, Τζιαρτζιάνης, Κοτούλας, Γκόλτσιος, Χατζούλης, Πούλιος (55’ Λιόντος), Φετάου (50’ Καρυπίδης), Ψύρρας, Σπυρόπουλος (80’ Παππάς), Συκιώτης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης (75’ Μπέτσιος), Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς, Θώμος, Μανάκας, Μπαμπάλης, Μακρής, Γκαλγκανόπουλος (80’ Κατσαμάκας), Χατζηγρηγορίου Αν. (25’ Χατζηγρηγορίου Κ.).

Διαιτητής: Στεργίου Βοηθοί: Αναστασίου, Γκαρέλης.

Γιώργος Μητσιούλης