Βαθμολογία

Έμεινε όρθια η Καλλονή

Τον πρώτο της βαθμό στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε η Καλλονή το μεσημέρι του Σαββάτου (12/9) σκοράροντας στο τέλος και παίρνοντας έτσι το 1-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μυτιληνιοί έδειξαν χαρακτήρα. Βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, δέχτηκαν γκολ στα τελευταία λεπτά κι ενώ είχαν μείνει με εννιά, αλλά κατάφεραν να αποφύγουν την τρίτη σερί ήττα.

Αναμφίβολα πρόκειται κυρίως για μία ψυχολογική ντόπα εν όψει της συνέχειας. Άπαντες το είχαν ανάγκη και φάνηκε από το πώς πανηγύρισαν.

Όσο για τους Αρκάδες, έβγαλαν αδυναμίες για άλλο ένα ματς τηρουμένων των αναλογιών. Έλειψε ο Λανθαρότε, δεν πήγε καλά ο Μπερτόλιο και στο τέλος από μία λάθος εκτίμηση του Αλόκο χάθηκαν δύο βαθμοί.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Ούκα, Κρολ, Κεϊτά, Καλτσάς, Γεωργίου (63' Μπαργκάν), Τσαμπούρης (82' Βαλιός), Σάμπα (57' Κλαντρούμπσκι), Μανούσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Αλόκο, Γκόιαν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Μάσα (59' Παπαδόπουλος), Φούντας (68' Χαμντανί), Μπερτόλιο, Γιάννου.