Βαθμολογία

Πήρε Δημητριάδη ο Πύρασος

Την αμυντική του γραμμή ενίσχυσε ο Πύρασος, ο οποίος το Σάββατο (12/9) ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρκάδιου Δημητριάδη. Ο 20χρονος αριστερός μπακ άνηκε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας παίξει για τις Κ17 και Κ20 του συλλόγου. Να σημειωθεί ότι ο Δημητριάδης είναι ο 7ος αμυντικός, που παίρνει ο Πύρασος, αφού ήδη στο ρόστερ υπάρχουν οι Μπόρας, Καραλόπουλος, Πλασταράς, Κουρτέλης, Αχιλλέας Δαμάσκος και Καψιώτης και μάλιστα οι ηλικίες όλων είναι από 17 έως 22 ετών.

Η ανακοίνωση του Πύρασου: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αρκάδιου Δημητριάδη. Γεννηθείς το 1995, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και τα προηγούμενα χρόνια ανήκε στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Κ17 και Κ20».

Από την πλευρά του ο Δημητριάδης τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που θα βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας του Πυράσου για τη νέα αγωνιστική σεζόν και από το πρωτάθλημα Νέων της Football League, θα αγωνίζομαι πλέον στη Γ” Εθνική. Η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη, μερικούς ποδοσφαιριστές τους γνωρίζω από παλιά γιατί ήμασταν συμπαίκτες και θέλω να αποδείξω την αξία μου για να βοηθήσω τον Πύρασο να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας όλοι στο σύλλογο ώστε με τον καλύτερο τρόπο, να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που γίνεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας».