Βαθμολογία

Τσία: «Υπάρχει μεγάλη οργάνωση στην ΑΕΛ»

1η συνέντευξη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά! Η μία εκ των περσινών αρχηγών Ειρήνη Τσία, μίλησε για την παρουσία της στην ΑΕΛ, για την μέχρι τώρα προετοιμασία των «βυσσινί» αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει την νέα χρονιά με την ομάδα!

- Πες μας δύο λόγια για την μέχρι τώρα παρουσία σου στην ΑΕΛ:

«Ήρθα πέρυσι στην ΑΕΛ. Υπάρχει μεγάλη οργάνωση στην ομάδα. Υπάρχει αρκετός κόσμος που μας στηρίζει, όπως η διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα».

- Πως βλέπεις την προετοιμασία που γίνεται στην ομάδα;

«Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας, έχουμε ξεκινήσει δυναμικά για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για τις λίγες ημέρες που προπονούμαστε. Θέλουμε να περάσει κι άλλος χρόνος και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να παρουσιαστούμε έτοιμες στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής».

- Πως πιστεύεις πως θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής:

«Περιμένουμε να δούμε πως θα σχηματιστούν οι δύο όμιλοι και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας. Αναλόγως πως θα είμαστε θα δούμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε γι΄αυτό, όμως εμείς έχουμε μεγάλες βλέψεις για την νέα χρονιά».

- Ενισχύθηκε σημαντικά η ομάδα στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού:

«Έχουν γίνει λίγες αλλά ουσιαστικές μεταγραφές με τις δύο να προέρχονται από την Α΄εθνική. Είναι πολύ καλό αυτό, καθώς θα βοηθήσουν την νέα χρονιά».

- Ποιοι θεωρείς πως είναι οι στόχοι της ΑΕΛ για την νέα χρονιά αλλά και οι δικοί σου με την «βυσσινί» φανέλα:

«Θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Όσο καλύτερα τα πάμε, τόσο καλύτερα και για εμάς. Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε στην Β΄εθνική και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σαν ομάδα γι΄αυτό. Προσωπικός στόχος είναι να γίνω όσο καλύτερη μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΛ».

- Ένα μήνυμα από σένα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας:

«Θεωρώ πως ο κόσμος της Λάρισας είναι ποδοσφαιρόφιλος, απλά δεν γνωρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Όσοι το γνωρίζουν, το παρακολουθούν. Θέλω να πιστεύω πως την νέα χρονιά ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και για εμάς αυτό θα είναι μεγάλη χαρά».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar restaurant «Passerella», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.