Βαθμολογία

«Θα έρθουν ακόμη χειρότερες ημέρες στον Άρη»

Απάντηση από την πλευρά του Αρβανιτίδη στον Ερασιτέχνη Άρη για την χθεσινή του απόφαση να καταργήσει την απόφαση της ΓΣ. 

Με γραπτή δήλωση η οποία εκδόθηκε αργά το χθες το βράδυ απάντησε η πλευρά του Αρβανιτίδη στην απόφαση του Ερασιτέχνη Άρη να καταργήσει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. 

Αυτή την υπογράφουν ο Νίκος Αρβανιτίδης και άλλοι τρεις συνεργάτες του, και προαναγγέλλουν νομικές κινήσεις. 

«Διαβεβαιώνουμε τον αγνό φίλαθλο του Άρη, ότι δεν είμαστε ούτε περαστικοί, ούτε δειλοί και ότι είμαστε αποφασισμένοι, με τη βοήθεια των αγνών φιλάθλων, να αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο αυτές τις πρακτικές που καταδίκασαν τον Σύλλογο να βρίσκεται στο σημείο αυτό, το χειρότερο της μεγάλης ιστορίας του», αναφέρουν ¬–μεταξύ άλλων- και καταλήγουν: 

«Διαφορετικά πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα έρθουν ακόμη χειρότερες μέρες»… 

Αναλυτικά: 

«Η σημερινή φερόμενη ως απόφαση του Δ.Σ. Του Α.Σ. ΑΡΗΣ να καταργήσει την απόφαση της Γ.Σ. που το ίδιο συγκάλεσε και να παραδώσει την εφορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε άλλο πρόσωπο είναι ανυπόστατη, παράνομη, και λήφθηκε υπό συνθήκες που οι πάντες γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι τολμούν να καταγγείλουν. 

Κάποιοι όμως τις οργανώνουν, τις υποκινούν ή έστω τις εκμεταλλεύονται. 

Διαβεβαιώνουμε τον αγνό φίλαθλο του Άρη, ότι δεν είμαστε ούτε περαστικοί, ούτε δειλοί και ότι είμαστε αποφασισμένοι, με τη βοήθεια των αγνών φιλάθλων, να αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο αυτές τις πρακτικές που καταδίκασαν τον Σύλλογο να βρίσκεται στο σημείο αυτό, το χειρότερο της μεγάλης ιστορίας του. 

Εμμένουμε στη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και καλούμε κάθε αρχή, πολιτική, διοικητική και αθλητική να προασπίσει τη νομιμότητα. 

Τώρα που ξεπεράστηκε κάθε όριο από τους γνωστούς κύκλους, κανείς αγνός φίλαθλος, κανείς υπεύθυνος, κανείς από αυτούς που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του Άρη δεν δικαιούται να τρέφει αυταπάτες και πρέπει να συνταχθεί μαζί μας στην προσπάθεια να παύσουν τα φαινόμενα αυτά. 

Διαφορετικά πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα έρθουν ακόμη χειρότερες μέρες. 

Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης 

Δημήτρης Ανθουλάκης 

Δημήτρης Νάτσης 

Νίκος Αρβανιτίδης».