Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε Δ/Σ στον Τύρναβο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ Διοικητικό Συμβούλιο της διοίκησης του ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 με κύριο θέμα την οργάνωση της νέας περιόδου.
Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Τύρναβο, η διοίκηση έχει θέσει στέρεες βάσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου. Με μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση διευθετήθηκαν πολλά θέματα όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας για την χρονιά που μας έρχεται.
Η αρχή έγινε με τα εισιτήρια διαρκείας όπου ο πρόεδρος κ. Βασίλης Μπρέζας ανακοίνωσε πως το κόστος τους θα ανέρχεται στα 80ΕΥΡΩ και θα  περιλαμβάνουν 16 αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο του Τυρνάβου.
Επιπλέον, η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει τη μεταφορά των γραφείων στο κέντρο του Τυρνάβου με σκοπό την ευκολότερη προσβασιμότητα του κόσμου και την μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ ομάδας και φιλάθλων.
Η ατζέντα του σημερινού Δ.Σ. περιελάμβανε και το χορηγικό πρόγραμμα της τρέχουσας περιόδου αναλύοντας τον τρόπο προσέλκυσης των εταιρειών. Τέλος, συζητήθηκαν και θέματα για καινοτόμες εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η διοίκηση του Τυρνάβου ανανέωσε το ραντεβού της για το επόμενο συμβούλιο τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όταν και θα αρχίζουν να υλοποιούν όλες τις αποφάσεις τους.